Nettsider

For noen tiår siden var programmering å huske kryptiske kommandoer og rekkefølgen de skulle tastes inn i. I våre dager handler det like mye om å vite hvilke muligheter som finnes ferdig tilgjengelig – og å vite hvordan de kan dras nytte av på raskeste og billigste måte.

Hjemmesiden din skal være deg på nett. På samme måte som du ikke trenger å kunne noe om bremsekraftforsterkere for å ha en firmabil du liker, skal du også bruke nett-tiden din på minst mulig dill og dall. Fortell oss hva du vil på nett, og Grafikum ordner resten. Vi baserer oss på ferdige og mye brukte løsninger. Det gir deg nettsider raskt – og billig. (Og vil du hjelpe til underveis for å gjøre regningen så liten som mulig er det selvsagt også helt i orden.)

Flere og flere mener at internett har kommet for å bli. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om dine nye nettsider!

Referansesider

Grafikum har mange års erfaring med hjemmesider – og menneskene som både skal bruke dem og besøke dem.

 • Iogt.no: Konvertering av designfiler til html/css, samt til WordPress-tema. All bearbeiding og tilpassing.
 • Nilsi.no: Programmering av design levert av annet byrå, og tilpassing til WordPress. Liten side.
 • Skutebrygga.no: Programmering og tilpassing til WordPress bygget på eksisterende nettsidedesign
 • Enestående Familier: Full pakke – design, programmering og tilpassing til WordPress + implementering av arrangementsmodul
 • Drammen-/svelvikcatering: Finne forslag til tema/utseende, bistå i tilpassing av innhold og utseende

Hvem Grafikum kan hjelpe

 • Du vet at du vil ha en hjemmeside, men ikke så mye mer
 • Du trenger en nettperson du kan ringe når du trenger hjelp med nettsidene du allerede har
 • Du har en nettside du vil modernisere/gjøre enklere å oppdatere/småflikke litt på
 • Du har en ide til nettsiden din, men trenger hjelp til design, implementering og programmering
 • Du har fått et nettsidedesign av et designfirma og trenger å forvandle det til internett
 • Du har andre behov enn de over – send en epost, så ser vi om vi finner tonen

Teknologi

Om du skal ha en stor eller liten hjemmeside vil Grafikum nesten alltid anbefale verktøyet WordPress. Det er gratis programvare basert på åpen kildekode. Det betyr at tusenvis av mennesker verden rundt stadig bidrar til nyvinninger og utvikling av systemet. Den funksjonaliteten du er på jakt etter finnes sannsynligvis fra før, og kan implementeres og tilpasses på kort tid og for en billig penge. I tillegg gir WordPress både fleksibilitet og stabilitet. Den funksjonaliteten som ikke allerede finnes, kan bygges inn i et allerede trygt og solid rammeverk. Det gjør at du får den hjemmesiden du trenger. Raskt, trygt – og billig.

Skulle du ha ønsker eller behov for andre tekniske løsninger skal du ikke se bort i fra at vi finner en løsning på det heller. Ta gjerne kontakt med eventuelle spørsmål!

Noen eksempler